Doèek na Trgu 2007.

Trg Hrvatske državnosti u našem Gradu osvanuo je jutros pust i prazan. Prizor je to potpuno suprotan onom sinoæ oko ponoæi! Premda imamo hrpu fotografija koje jasno dokazuju što se sinoæ tamo dogodilo, nama kao organizatorima još uvijek nije jasno da je sve to bila stvarnost – i to u Marofu! Iako ovaj organizacija ovog doèeka nije prvi projekt udruge MZM, privukao je dosad najviše pažnje graðana te tako i najviše doprinio cilju naše Udruge – unaprjeðenju društvenog života Novog Marofa!

Iako su sami èlanovi udruge bili inicijatori te realizatori tog projekta, sav uloženi trud ne bi imao nikakvog smisla da nas vi, naši sugraðani, niste podržali svojim prisustvom. Te je noæi izmijenjeno mnoštvo poljubaca, zagrljaja i dobrih želja te unatoè mnogim nagradama koje smo za vas pripremili, baš je to ono najvrednije i najljepše što ste mogli dobiti na samom ulasku u novu godinu.
Prizor je veæ u 21:00 sat bio predivan. Osvijetljeni šator, ukrašena pozornica, šank s curama spremnim da vas usluže… i što je najvažnije prvi posjetitelji. Sat vremena kasnije na Trgu se veæ plesalo zahvaljujuæi odlièno raspoloženim deèkima iz grupe „No name“.
Osmeroèlana ekipa organizacijskog odbora uèinila je zaista sve što je bilo moguæe da Doèek na novomarofskom trgu bude apsolutno najbolja novogodišnja destinacija Marofèana, ali i posjetitelja iz susjednih krajeva. Kuhano vino, èaj, sokovi i pivo po promotivnim cijenama te besplatne kobasice samo su dio ponude s Trga. Podijeljeno je preko 80 poklon paketa, a najsretnija je bila gospoða Meštriæ koja æe sa troje odabranih u veljaèi otputovati na karneval u Veneciju. Toèno u ponoæ poèastili smo sve posjetitelje šampanjcem, a nakon zdravice sve su oèi bile usmjerene u nebo u prekrasan vatromet. Muzika se s Trga èula do kasno u noæ, a najhrabriji su i sami stali pred mikrofone u sklopu karaoke showa.
Želimo zahvaliti svima koji su ovaj doživljaj podijelili s nama, koji su odgovorili na naše pokušaje da budemo zajedno kao sugraðani koji se meðusobno vole i poštuju, bez obzira na razlièitosti bilo koje vrste! Nadamo se da æemo kroz ovu godinu još mnogo puta imati priliku uživati u ovakvim dogaðanjima! Do onda, želimo svima sve najbolje!

 

You may also like...