..gotovo je

… druga minuta! Ljudi moji, od kad sam prvi put razmišljal o organizaciji ovih tekma nadal sam se ovoj drugoj minuti! Puna dvorana skoèila spontano je na noge! Zaorila se pjesma potaknuta od najmlaðih navijaèa, a vjerujte mi nitko nije imao srca sjediti i šutjeti kad je Srna zabio prvi gol na ovom zaèaranom nogometnom prvenstvu… U dvorani se svako malo èulo „idemooo dalje!!!“, ali onda šok… klokani zabili gol, Japanci tuku Brazilce,…! Èupam kosu, nemam rijeèi za opisati tu kolektivnu tugu! No deèki nas vraèaju opet u igru… svi su ponovno na nogama, i opet „idemooo dalje!!!“ sve do 12 minuta prije kraja kad su nas Australci pospremili doma sa žuènih 2:2. Nismo zgubili, al nismo ni prošli! Šteta! Cico je okupil odlièan tim, koji nas nije osramotil pred svjetskom nogometnom elitom, ali mi smo na žalost morali igrati protiv 12-og igraèa – sreæe, koja nas nije htjela…
Sa ovih je 2:2 završio velièanstveni projekt udruge MZM oko kojeg se, nakon dugo vremena,  u novomarofskoj kino dvorani okupilo veliki broj mladih i starijih Marofèana oko najvažnije sporedne stvari na svijetu! Bili smo zajedno, zajedno smo slavili, zajedno smo tugovali… i zato hvala svima koji su nas u našoj akciji podržali!
Na projekt smo primili mnoštvo iskrenih pohvala, koje æe nam u svakom sluèaju biti misao vodilja za daljnje ideje… Biti æe još prvenstva … ali sigurno i pobjeda!

Slike:
Hrvatska – Australija
Hrvatska – Japan
Hrvatska – Brazil

You may also like...